Rykende ferskt rett fra rokken.

Rykende ferskt rett fra rokken.

Har fått spunnet opp noen hesper med deilig angoragarn, som jeg snart skal få lagt ut i butikken. Jeg har ikke så mange kaniner akkurat nå, slik at jeg får ikke produsert så mye garn i løpet av ett år, men jeg har noe ull liggende fra før, fra den gangen hvor jeg hadde 15 kaniner, slik at jeg får spunnet litt jevnt og trutt. Dersom jeg ikke har noe angora å spinne, har jeg god tilgang på deilig norsk ull fra norske alpakkaer, og forskjellige saueraser, så spinneledig blir jeg uansett ikke. I tillegg så er det jo så mange fristende fiberblandinger å få kjøpt rundt omkring, som jeg selvfølgelig må prøve ut. Så sjøl om det er angora som står mitt hjerte nærmest, så liker jeg også veldig godt å prøve ut nye spinneteknikker og spinne ulike typer kunstgarn. 
Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar