Onsdagsvask

Onsdagsvask

Kaninhus

I dag er det reingjøringsdag hos angorakaninene. God og regelmessig reingjøring og utlufting, er veldig viktig for at kaninene skal ha det bra, og for at de skal trives, levere god ull og samtidig holde seg friske :)   

    

Kaninhus

Angorakaninene mine bor i koselige lekehytter. Jeg har en jentebolig og en guttebolig, som begge er inndelt innvendig etter behov. Noen kaniner kan gå sammen, andre ikke. Dette er jenteboligen, den fikk vi satt opp i fjor høst, og er ikke helt ferdig enda. 

 

Halm og spon

Etter at rusk og rask er fjernet, blir det påfyll med sagflis i dohjørnet og halm for å gå på. Kaninene liker også godt å spise halmen, men den er ikke like næringsrik som høy. 

Vask av skål

Vask av matskåler og vannflasker. Jeg bruker keramikkskåler til kaninene, fordi de liker så godt å kaste rundt på skålene sine.....da forsvinner det mat både her og der, men keramikksålene er tyngre og får stort sett stå i ro :) 

Åstas penthouse

Her er Åsta sin "penthouse". Hun blir dessverre plaga av de andre jentene, slik at hun måtte få sin egen bolig. 

Åsta

Hun virker for å trives veldig godt her oppe, med eget vindu som hun liker å sitte og kikke ut igjennom :)

Thelmar spiser snacs

Thelmar måtte vente til alt var ferdig reingjort før han fikk "snacksen" sin i dag, men den som venter på noe godt, veit dere ....;) 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar