Håndspunnet kunstgarn

Kunst på rokken

Mange lurer på hva de kan bruke kunstgarn til. Det kunstgarnet jeg spinner, kan man egentlig bruke til alt. Til det kan vi vel egentlig si; "Imagination is the only limit" ;)  

Håndspunnet kunstgarn

Men det hjelper jo så klart å få litt ideer og tips :) Kunstgarn kan brukes i ulike typer håndarbeid; strikking, hekling, veving osv. Det er supert å brukes som effektgarn i mansjetter på votter, sokker, luer,  i gensere osv. Men det er også egnet og veldig artig å bruke som et eget garn både i små og store prosjekter. For eksempel i mindre prosjekter som halser, sjal og luer og større som chunky gensere og jakker. Som interiør er det også veldig egnet til å strikke deilige puter og pledd. 

Håndspunnet kunstgarn

Fiberinnholdet i kunstgarnet vil variere, ettersom jeg setter sammen fiber og farger etter det som jeg blir inspirert av. Hvert hespe er unikt, men enkelte fiber- og  fargesammensetninger prøver jeg å lage mange hesper av, slik at det kan bli nok til for eksempel en chunky genser, jakke eller pledd. Når det gjelder anbefalt pinnestørrelse, så vil det variere veldig etter smak og behag, så jeg pleier bare å si at det beste er å prøve seg fram, slik at du får det uttrykket som du liker. Å strikke med kunstgarn, er både kjekt og morsomt, og det er litt som å være på en liten oppdagelsesreise, du veit ikke helt hva som venter bak neste maske :) 

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar